πλάνο σύνταξης


ο σχεδιασμός του προγράμματος είναι τέτοιος, ώστε το καθιστά ιδανικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους μισθωτούς που διαπιστώνουν ότι οι παροχές της κοινωνικής ασφάλισης δεν αρκούν, αλλά και για όλους όσους δεν είναι μισθωτοί και ανησυχούν ιδιαίτερα για το εισόδημά τους στο μέλλον.

επιπλέον, λόγω της ευελιξίας του, το Πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη λύση για όλους τους πολίτες, καθώς παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με μικρά ποσά ασφαλίστρων από σήμερα, το δικό τους συνταξιοδοτικό σχεδιασμό.

πώς λειτουργεί :

  • στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε το εγγυημένο από σήμερα ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για 10, 15, 20 ή 25 χρόνια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που επιθυμείτε να λάβετε στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.
  • στη λήξη του Προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών παροχών ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε το εγγυημένο ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για τη χρονική διάρκεια που εσείς επιθυμείτε ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό.εναλλακτικά, επειδή τα δεδομένα της ζωής σας μπορεί να έχουν μεταβληθεί, το Πρόγραμμα σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε στη λήξη, σύμφωνα με τις μελλοντικές επιθυμίες σας και άλλη μορφή σύνταξης (ισόβια σύνταξη, ισόβια σύνταξη με εγγυημένη περίοδο καταβολής 5 ή 10 έτη, ισόβια σύνταξη μεταβιβαζόμενη κατά 100% σε τρίτο πρόσωπο, κ.α.). 

4 Μοναδικοί λόγοι για να κάνετε το Συνταξιοδοτικό σας σχεδιασμό !

  1. ευελιξία. Σχεδιάζετε το προσωπικό σας συνταξιοδοτικό πλάνο, φροντίζοντας από σήμερα για το μέλλον σας, έχοντας πάντα τη δυνατότητα επιλογής των παροχών σας, ώστε να καλύπτετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
  2. δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος μέχρι τη λήξη του, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
  3. προστασία των αγαπημένων σας προσώπων. Το Πρόγραμμα μεριμνά για την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, οτιδήποτε κι αν συμβεί, τόσο πριν την συνταξιοδότησή σας από το πρόγραμμα όσο και κατά τη διάρκεια της παροχής.
  4. δυνατότητα ολικής εξαγοράς, 2 έτη μετά από την έναρξη της ασφάλισης και την πληρωμή ολόκληρων των ετήσιων ασφαλίστρων.

  • ζητήστε μας την μελέτη του ατομικού σας συνταξιοδοτικού πλάνου, με γνώμονα τις δικές σας ανάκες!

 

  • δείτε την φόρμα »διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ή ζητήστε μας την φόρμα για on line συμπλήρωση της ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση, στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

δείτε :

η γνώμη σας μετράει! και είναι σημαντική για εμάς, αφήστε το σχολιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!