πλάνο σύνταξης

όταν σταματήσετε να δουλεύετε έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ζωή κάνοντας πολλά πράγματα που δεν προλαβαίνατε πριν.

παρά τις σημαντικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τοπίο της χώρας και την αβεβαιότητα που επικρατεί όσον αφορά τα μελλοντικά εισοδήματα, εσείς μπορείτε να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας και να φροντίσετε γι’ αυτό όσο είναι νωρίς, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας.

σήμερα, όλο και περισσότεροι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της ιδιωτικής ασφάλισης θα τους επιτρέψουν να χαρούν τη ζωή τότε ακριβώς που θα έχουν στη διάθεσή τους τον πολυπόθητο χρόνο.

κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το  αυριο , σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών.

με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα εξασφαλίζετε μια καλύτερη ζωή, γιατί μπορείτε  να :

 • διατηρήσετε ένα καλό βιοτικό επίπεδο ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε.
 • προγραμματίσετε το μέλλον σας σήμερα.
 • εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 • αυξήσετε τις απολαβές σας συμμετέχοντας σε επιπλέον αποδόσεις.
 • έχετε σύνταξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • επιλέξετε εσείς πώς θα καταβάλλετε τα ασφάλιστρά σας, το επιθυμητό ποσό μηνιαίας σύνταξης και την ηλικίας έναρξης καταβολής της σύνταξης (άνω των 50).
 • επιλέξετε ένα από τα πρωτοποριακά προγράμματα που ανταποκρίνονται ακριβώς στα νέα δεδομένα της εποχής.

γνωρίστε τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα :

 • Εθνική Σύνταξη

Εχοντας πάντα ως στόχο την προσφορά στους πελάτες της προϊόντων που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες τους, δημιούργησε και σας προσφέρει το Νέο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.

το Νέο Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ είναι ένα προϊόν απόλυτα προσαρμοσμένο στις συνθήκες της αγοράς. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών πολιτών και με βάση τα νέα δεδομένα στην κοινωνική ασφάλιση. Παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, το πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε τη σύνταξη που εσείς χρειάζεστε και να απολαύσετε τον τρόπο ζωής που εσείς επιθυμείτε στο μέλλον.

ο σχεδιασμός του Προγράμματος είναι τέτοιος, ώστε το καθιστά ιδανικό όχι μόνο για τους εργαζόμενους μισθωτούς που διαπιστώνουν ότι οι παροχές της κοινωνικής ασφάλισης δεν αρκούν, αλλά και για όλους όσους δεν είναι μισθωτοί και ανησυχούν ιδιαίτερα για το εισόδημά τους στο μέλλον.
Επιπλέον, λόγω της ευελιξίας του, το Πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη λύση για όλους τους πολίτες, καθώς παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με μικρά ποσά ασφαλίστρων από σήμερα, το δικό τους συνταξιοδοτικό σχεδιασμό.

πώς λειτουργεί η Εθνική Σύνταξη

 • στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε το εγγυημένο από σήμερα ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για 10, 15, 20 ή 25 χρόνια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που επιθυμείτε να λάβετε στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.
 • κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, ανάλογα με τις συγκυρίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, έχετε το πλεονέκτημα να ενισχύσετε τη μελλοντική εγγυημένη παροχή σας μέσω των έκτακτων καταβολών.
 • στη λήξη του Προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών παροχών ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε το εγγυημένο ποσό της μηνιαίας σύνταξής σας για τη χρονική διάρκεια που εσείς επιθυμείτε ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό.

Εναλλακτικά, επειδή τα δεδομένα της ζωής σας μπορεί να έχουν μεταβληθεί, το Πρόγραμμα σας δίνει την ευελιξία να επιλέξετε στη λήξη, σύμφωνα με τις μελλοντικές επιθυμίες σας και άλλη μορφή σύνταξης (ισόβια σύνταξη, ισόβια σύνταξη με εγγυημένη περίοδο καταβολής 5 ή 10 έτη, ισόβια σύνταξη μεταβιβαζόμενη κατά 100% σε τρίτο πρόσωπο, κ.α.

λόγοι για να κάνετε το Συνταξιοδοτικό σας σχεδιασμό !

 1. εγγύηση με την Αξιοπιστία και τη Φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από την έναρξη του προγράμματος ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ  σας εγγυάται το μηνιαίο ποσό της σύνταξης για συγκεκριμένη διάρκεια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που θα σας καταβάλλει, στην ηλικία που θα ορίσετε εσείς, εξασφαλίζοντας έτσι στις αποταμιεύσεις σας εγγυημένη απόδοση χωρίς ρίσκο.
 2. ευελιξία. Σχεδιάζετε το προσωπικό σας συνταξιοδοτικό πλάνο, φροντίζοντας από σήμερα για το μέλλον σας, έχοντας πάντα τη δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά και επιλογής των παροχών σας, ώστε να καλύπτετε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο.
 3. δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος μέχρι τη λήξη του, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
 4. προστασία των αγαπημένων σας προσώπωνΤ

ο Πρόγραμμα μεριμνά για την εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, οτιδήποτε κι αν συμβεί, τόσο πριν την συνταξιοδότησή σας από το πρόγραμμα όσο και κατά τη διάρκεια της παροχής

Safe Income

το Safe Income, το Νέο Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Εφάπαξ Ασφαλίστρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ένα κεφάλαιο που έχετε στη διάθεσή σας μεριμνώντας από σήμερα για τη διατήρηση του βιοτικού σας επιπέδου.

με το πρόγραμμα αυτό, καταβάλλοντας ένα εφάπαξ ποσό σήμερα, μπορείτε κατά την ηλικία  συνταξιοδότησης που εσείς επιλέγετε, να εξασφαλίσετε είτε ένα εγγυημένο εφάπαξ ποσό, είτε ένα προκαθορισμένο εγγυημένο μηνιαίο ποσό σύνταξης, με δυνατότητα επιλογής του χρονικού διαστήματος καταβολής της.

το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που έχετε καταφέρει να αποταμιεύσετε ένα χρηματικό ποσό για το αύριο και επιθυμείτε να θωρακίσετε το μελλοντικό σας εισόδημα, έναντι τους ασαφούς μελλοντικού συνταξιοδοτικού περιβάλλοντος των φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

το οφέλη που απολαμβάνετε με το «Safe Income» είναι :

 • εγγυημένη παροχή.
 • ευελιξία
  • στην επιλογή του επιθυμητού ποσού της μηνιαίας σύνταξης, της περιόδου αναμονής έως την καταβολή της σύνταξης (με ελάχιστη διάρκεια ασφάλισης τα 10 έτη) και της ηλικίας έναρξης συνταξιοδότησης (με μέγιστη ηλικία τα 75).
  • στην επιλογή της παροχής με δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών παροχών, ανάλογα με τις ανάγκες σας τη δεδομένη στιγμή:
   • εφάπαξ ποσό, το οποίο αναγράφεται στο συμβόλαιο ή
   • εγγυημένη μηνιαία σύνταξη για διάρκεια 5, 10, 15, 20 ή 25 έτη, το ποσό της οποίας επίσης αναγράφεται στο συμβόλαιο. Η επιλογή της διάρκειας γίνεται στην λήξη της ασφάλισης ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας.
   • εναλλακτικά, στη λήξη της ασφάλισης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μορφές σύνταξης:
    • σύνταξη άλλης διάρκειας πέραν των 5, 10, 15, 20, 25 ετών
    • σύνταξη συγκεκριμένου ποσού μέχρι εξάντλησης του κεφαλαίου
    • ισόβια μηνιαία σύνταξη
    • ισόβια μηνιαία σύνταξη με εγγυημένη περίοδο καταβολής 5 ή 10 έτη
    • ισόβια μεταβιβαζόμενη κατά 100% σε αγαπημένο σας πρόσωπο
    • εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων. Επιλογή καταβολής σύνταξης με εξασφαλισμένη εγγυημένη διάρκεια, που σας προσφέρει τη σιγουριά, ότι ακόμη και αν σας συμβεί κάτι το απρόοπτο, τα αγαπημένα σας πρόσωπα παραμένουν εξασφαλισμένα. Η μηνιαία σύνταξη θα συνεχίσει να καταβάλλεται σε αυτούς για όλη τη διάρκεια της εγγυημένης περιόδου που έχετε επιλέξει.

επιπλέον το πρόγραμμα παρέχει :

ασφαλιστική προστασία σε περίπτωση απώλειας ζωής πριν τη συνταξιοδότηση, με επιστροφή στα αγαπημένα σας πρόσωπα του ποσού που έχετε καταβάλει.

σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το «Safe Income»

 1. Εγγύηση. Το ποσό της σύνταξης είναι εγγυημένο ανάλογα με τη διάρκεια που εσείς επιθυμείτε, προκαθορισμένο από την έναρξη του προγράμματος και αναγράφεται στο συμβόλαιό σας.
 2. Εξασφάλιση. Η σύνταξή σας είναι μηνιαία και μπορεί να είναι ισόβια αν το επιθυμήσετε. Με την επιλογή της εγγυημένης περιόδου καταβολής της σύνταξης εξασφαλίζονται και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και αν σας συμβεί το απρόοπτο.
 3. Αποταμίευση. Το πρόγραμμα μπορεί εξίσου να επιλεχθεί για τον αποταμιευτικό του χαρακτήρα. Αποτελεί μάλιστα μια εξαιρετική επιλογή εξασφάλισης, με τη σιγουρία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 4. Ευελιξία στην επιλογή της παροχής. Δυνατότητα επιλογής του ποσού ως Εφάπαξ (αντί της καταβολής Σύνταξης) για την κάλυψη των μελλοντικών οικονομικών σας αναγκών.

  Από τον διαδικτυακό τόπο της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

 

 

 

 

δείτε την φόρμα » διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση στην συνάντηση που θα ακολουθήσει
ή

σου.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.