για τον επαγγελματία


η αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησής σας οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη … εξασφαλίζετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα για μια σειρά από ατυχή ενδεχόμενα που μπορούν να επηρεάσουν εσάς ή τους συνεργάτες σας !

γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε το δικό σας πλάνο σχεδίασε που καλύπτει τις ανάγκες της δραστηριότητας σας.
τα προγράμματα μας ανταποκρίνονται πλήρως στις ασφαλιστικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέροντας ένα πλήθος καλύψεων που αντιμετωπίζουν όλους τους πιθανούς κινδύνους που είναι δυνατόν να απειλήσουν τη λειτουργία της επιχείρησής του.

διατίθενται πλήθος καλύψεων προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου εκείνου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησης και στις οικονομικές σας δυνατότητες.

προστατεύει την επιχείρησή σας, με ένα πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων που αφορούν στην ασφαλιστική κάλυψη

εξασφαλίζουμε έξυπνα και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη και ασφαλιστική προστασία σε ό,τι και αν χρειαστείτε

Είναι το κοινό στοιχείο που είχαν οι Sunlight, Alpha Beta, Creta Farms και Druckfarben Ελλάς. και άλλες !

Ποιο είναι αυτό; Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, μέσω του οποίου πήραν λεφτά από τις ασφαλιστικές για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να πληρώνουν μισθούς και προμηθευτές, μετά από κάποια ζημιά που υπέστησαν.

 
Τι έχει, λοιπόν, ανάγκη μία επιχείρηση για να εξασφαλίσει τη λειτουργία της, ανάλογα και με το είδος της;
 
 
● Είναι απαραίτητο το ασφαλιστήριο πυρός. Παράλληλα, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο διακοπής επιχειρηματικών λειτουργιών μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το συμβόλαιο πυρός.
 
● Στο πακέτο ασφάλισης πιθανόν να χρειαστεί ένα ασφαλιστήριο κατά των κινδύνων του διαδικτύου. Ξενοδοχεία, χρηματοοικονομικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές, νοσηλευτικά ιδρύματα, οργανισμοί υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των cyber κινδύνων. Τα ασφαλιστήρια αυτά προστατεύουν από απαιτήσεις που μπορεί να βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μην ξεχνάτε και τον GDPR.
 
Ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, αν για παράδειγμα το επάγγελμα που ασκεί κάποιος είναι λογιστής, δικηγόρος, συμβολαιογράφος, γιατρός, μηχανικός.
 
● Η ασφάλιση πιστωτικού κινδύνου προστατεύει την επιχείρηση για εμπορικούς κινδύνους που δύσκολα προβλέπονται.
 
● Αν μια επιχείρηση θέλει να προστατέψει τα στελέχη και τους διευθυντές από λάθη και παραλείψεις, η ασφάλιση D&O «λύνει τα χέρια». Όσο και αν η επιχείρηση δουλεύει «ρολόι», λάθη και καταγγελίες μπορεί να γίνουν, με ενδεχομένως σημαντικό αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης.
 
● Όποιο και αν είναι το είδος της επιχείρησης, ένα ασφαλιστήριο νομικής προστασίας πάντα είναι χρήσιμο.
 
● Τέλος, ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, ένα ασφαλιστήριο μεταφορών μπορεί να μηδενίσει την οικονομική ζημιά από κάθε κίνδυνο

δείτε :


η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς, αφήστε το σχολιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

4 σκέψεις σχετικά με το “για τον επαγγελματία”

  1. Παράθεμα: μ π ο ρ ο ύ μ ε !
  2. Παράθεμα: support 360

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: