πλάνο για τα παιδιά


σχεδιάστηκε με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, ενώ παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε από σήμερα για τα παιδιά σας, το εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

ο σχεδιασμός του προγράμματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός). Λόγω της ευελιξίας του, το πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική λύση, επιτρέποντάς σας να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον ξεκινώντας από σήμερα ακόμα και με μικρά ποσά ασφαλίστρων.

πώς λειτουργεί 

  • στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε στο παιδί ένα εγγυημένο εφάπαξ ποσό ή ένα εγγυημένο από σήμερα μηνιαίο εισόδημα που επιθυμείτε να λαμβάνει, στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε και για 4, 5 ή 10 χρόνια. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.
  • στη λήξη του Προγράμματος, το παιδί σας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών. Έτσι, μπορεί να επιλέξει να λάβει το εγγυημένο από την έναρξη του Προγράμματος μηνιαίο εισόδημα για τη χρονική διάρκεια που επιθυμεί ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό. Εναλλακτικά, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του παιδιού εκείνη τη χρονική στιγμή, το Πρόγραμμα δίνει την ευελιξία της επιλογής και άλλης μορφής εισοδήματος (μηνιαίο εισόδημα διαφορετικής διάρκειας, μηνιαίο εισόδημα συγκεκριμένου ποσού). 

Μοναδικοί λόγοι για να σχεδιάσετε το μέλλον του Παιδιού σας .

ευελιξία. Φροντίζετε από σήμερα για το μέλλον του παιδιού σας, σχεδιάζοντας το δικό σας πλάνο. Παράλληλα, το παιδί σας μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών στη λήξη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.

δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος και της εξασφάλισης του παιδιού σας, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.

δυνατότητα ολικής εξαγοράς, 2 έτη μετά από την έναρξη της ασφάλισης και την πληρωμή ολόκληρων των ετήσιων ασφαλίστρων.


  • ζητήστε μας την μελέτη πλάνου που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και του παιδιού !

η γνώμη σας μετράει! και είναι σημαντική για εμάς, αφήστε το σχολιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

Αρέσει σε %d bloggers: