για το παιδί

δημιουργώντας τις βάσεις και τα θεμέλια σήμερα, εξασφαλίζετε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τις Σπουδές των παιδιών σας αλλά και το ίδιο τους το μέλλον.

από τα πρώτα τους χρόνια δώστε την υποστήριξη που θα χρειασθούν τόσο για τις σπουδές τους όσο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

στην εποχή που ζούμε οι ανάγκες και οι απαιτήσεις για το μέλλον ενός παιδιού αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς και το περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό.

επιλέγοντας ένα πρόγραμμα σπουδών για το παιδί σας εξασφαλίζετε:
  • τα απαιτούμενα ποσά για τις σπουδές του
  • τα απαραίτητα εφόδια για τις απαιτήσεις του μέλλοντος
  • την σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης ότι και εάν συμβεί
  • την δυνατότητα της επιβίωσης σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον

μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πλάνο για το μέλλον των παιδιών σας.


σχεδιάστηκε με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, ενώ παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε από σήμερα για τα παιδιά σας, το εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

προσφέρει σε όλους τους γονείς και συγγενείς που επιθυμούν να φροντίσουν για το μέλλον των παιδιών τους !

ο σχεδιασμός του προγράμματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός).

Λόγω της ευελιξίας του, το πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική λύση, επιτρέποντάς σας να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον ξεκινώντας από σήμερα ακόμα και με μικρά ποσά ασφαλίστρων.

πώς λειτουργει ?

λόγοι για να σχεδιάσετε το μέλλον του Παιδιού σας .

  1. από την έναρξη του προγράμματος  εγγυάται στο παιδί σας το μηνιαίο ποσό του εισοδήματος για συγκεκριμένη διάρκεια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που θα του καταβάλλει, στην ηλικία που θα ορίσετε εσείς, εξασφαλίζοντας έτσι στις αποταμιεύσεις σας εγγυημένη απόδοση χωρίς ρίσκο.
  2. ευελιξία. Φροντίζετε από σήμερα για το μέλλον του παιδιού σας, σχεδιάζοντας το δικό σας πλάνο. Παράλληλα, το παιδί σας μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών στη λήξη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.
  3. δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του προγράμματος και της εξασφάλισης του παιδιού σας, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
  4. δυνατότητα ολικής εξαγοράς, 2 έτη μετά από την έναρξη της ασφάλισης και την πληρωμή ολόκληρων των ετήσιων ασφαλίστρων.

π

προϊόν της ΕΘΝΙΚΗς Ασφαλιστικής


δείτε το :


η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς, αφήστε το σχολιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!
δείτε την φόρμα »διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ή ζητήστε μας την φόρμα για on line συμπλήρωση της ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση, στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

 

[contact-field label="Όνομα" type="name"/][contact-field label="Ηλ. διεύθυνση" type="email" required="1"/][contact-field label="τηλέφωνο επικοινωνίας" type="text" required="1"/][contact-field label="Ιστότοπος" type="url"/][contact-field label="Μήνυμα" type="textarea"/][/contac

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.