για την υγεία


 

»ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω»

για τον λόγο αυτό, πλέον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται και επιλέγουν την αγορά ασφάλισης υγείας για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Τα ζητήματα, ωστόσο, είναι τι είδους ασφάλιση να επιλέξουν, αν θα είναι μια «πακετοποιημένη» λύση ή όχι και πώς θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, χωρίς να ξεφύγουν του οικονομικού μπάτζετ που διαθέτουν και χωρίς να περιοριστούν με ελλείψεις.

περιλαμβάνονται  :

 • νοσηλεία από ασθένεια & ατύχημα
 • αμοιβές Γιατρων
 • διαγνωστικές εξετάσεις
 • ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ατύχημα
 • επιδόματα υγείας

σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θέλουμε να νοιώθουμε ασφάλεια και σιγουριά στα θέματα που αφορούν τη φροντίδα της υγείας. Θέλουμε να γνωρίζουμε πως, ό,τι κι αν συμβεί, θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς τα έξοδα να αποτελούν εμπόδιο.
Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να μειώσει σημαντικά αυτό το άγχος, συμπληρώνοντας τις καλύψεις του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος. Ας ενημερωθούμε, λοιπόν, για τις λύσεις που μπορούν να προστατέψουν καλύτερα εμάς και την οικογένειά μας.

ο ρόλος του ασφαλιστή

η νέα ευρωπαϊκή Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) ορίζει συγκεκριμένη διαδικασία για την ενημέρωσή του ασφαλιζόμενου και διασφαλίζει ότι η πρόταση που θα του παρουσιάσει ο ασφαλιστικός του σύμβουλος θα είναι η κατάλληλη.

μερικά θέματα που θα εξετάσει ο ασφαλιζόμενος με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο είναι:

Οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες του για την υγεία.

Οι παθήσεις που φέρνει το πέρασμα του χρόνου και το οικογενειακό του ιστορικό. Το ιδιωτικό σύστημα υγείας και το δημόσιο.

Οι τρέχουσες ασφαλιστικές σας καλύψεις, η κοινωνική ασφάλιση και το ομαδικό πρόγραμμα από την εργασία του ασφαλιζόμενου.

δείτε επίσης :

ας κρατήσουμε επαφή

One thought on “για την υγεία”

 1. H ανάγκη να διασφαλίσουμε, για εμάς τους ίδιους αλλά και την οικογένειά μας, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ολοένα και αυξάνεται.

  Ποιες όμως είναι οι παροχές εκείνες που μπορεί κανείς να εξασφαλίσει με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας;

  Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα προγράμματα υγείας:

  τα Νοσοκομειακά προγράμματα, που αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες που σχετίζονται με νοσηλεία και διανυκτέρευση σε νοσοκομείο, και τα Εξωνοσοκομειακά προγράμματα που σχετίζονται με την πρόληψη, την διεξαγωγή εξετάσεων και τις ιατρικές επισκέψεις και πράξεις.

  Οι επιλογές στον τομέα της υγείας όμως δεν τελειώνουν εδώ.

  Για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, υπάρχουν ειδικά Οικογενειακά προγράμματα. Μέσω αυτών μπορείτε να εξασφαλίσετε την εξωνοσοκομειακή, νοσοκομειακή και οδοντιατρική φροντίδα για όλη την οικογένεια με ένα ενιαίο κεφάλαιο!
  Πιστεύουμε ότι η καλή υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο αγαθό.

  Γι’ αυτό, έχουμε σχεδιάσει για εσάς μια ολοκληρωμένη γκάμα προγραμμάτων υγείας, προσφέροντας προσιτές και ποιοτικές λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

  Βρείτε κοντά μας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.