ας μιλήσουμε για …την ασφάλιση


🚩πώς μπορεί να μας βοηθήσει η Ιδιωτική Ασφάλιση;

η Ιδιωτική Ασφάλιση, είναι τόσο παλιά όσο και ο άνθρωπος! Ξεκινώντας με τη μορφή των “ταμείων αλληλοβοήθειας” εξελίχθηκε μέχρι τις ημέρες μας σε μία μοναδική υπηρεσία, η οποία παρέχει οικονομική κάλυψη απέναντι σε απρόβλεπτα και πολλές φορές δυσάρεστα γεγονότα, που μπορούν να δυσκολέψουν τη ζωή τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

μπορεί στις ημέρες μας να έχει εξελιχθεί με τη βοήθεια της αναλογιστικής επιστήμης, αλλά η βασική της Ιδέα παραμένει η ίδια: Οι πολλοί με ένα μικρό ποσό που τους αναλογεί, συμβάλλουν ώστε οι λίγοι να καλυφθούν οικονομικά όταν επέλθει ο ασφαλισμένος κίνδυνος.

🔺 προνοεί κάποιος με την ασφάλεια, δίνοντας ένα προσιτό και προκαθορισμένο ποσό πριν, για να μη χάσει πολλά εάν προκύψει ο κίνδυνος. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, η Ιδιωτική Ασφάλεια παρέχει στον ασφαλισμένο ηρεμία και κάλυψη όταν τη χρειάζεται περισσότερο.

μήπως είναι πλέον καιρός να μιλήσουμε

για πραγματική ασφάλιση/εξασφάλιση;

θα ήθελα να εκθέσω ένα μεγάλο ζήτημα, του οποίου την σημασία πολλοί λίγοι έχουν παρουσιάσει, αλλά και πολλοί λίγοι έχουν σκεφτεί.

είμαι γονιός 2 παιδιών. Ο αγώνας μας είναι μεγάλος, όπως υποθέτω των περισσοτέρων εξ υμών, προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να έχουν την καλύτερη υποστήριξη στην προσπάθειά τους να σταθούν στην κοινωνία και στις ‘παράξενες’ και δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται. Παρόλα αυτά, όντας επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος από το 1991,  θα ήθελα να προβληματίσω όλους τους γονείς.

είναι αλήθεια πως το θέμα που θα αναφέρω αμέσως παρακάτω, δεν έχει τύχει της ανάλογης προσοχής, ίσως λόγω λαθών πολλών εξ ημών των ασφαλιστικών συμβούλων και της ελλιπούς ενημέρωσης προς τους ασφαλισμένους-πελάτες μας, αλλά κι ίσως της νοοτροπίας που υπάρχει στην χώρα μας και με την οποία έχω έρθει αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές.

ξεκινώ την μικρή μου περιγραφή ρωτώντας όλους τους γονείς: Σε περίπτωση που κάποιο δυσάρεστο κι απρόβλεπτο γεγονός σας καταστήσει ολικά ή μερικά ανίκανους ή ακόμη χειρότερα σας αφαιρέσει την ζωή, έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα απογίνουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας;

πέραν του τεράστιου ψυχολογικού βάρους στην ζωή της οικογένειας, θέλοντας και μη, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως στις περισσότερες των περιπτώσεων, ανατρέπεται κι όλος ο οικονομικός σχεδιασμός της οικογένειας, το οποίο ιδιαίτερα στις μέρες μας με την ανεργία, τους χαμηλούς μισθούς, την οικονομική ανασφάλεια, αλλά και την κατάρρευση στην ουσία των Κοινωνικών Ταμείων, είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλά και πολύ σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια.

ίσως πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε πως σας μιλάω για άσχημα πράγματα, πως δεν θα συμβεί σ΄εσάς κλπ….. Αλλά, αγαπητοί μου, κάνω αναφορά σε έναν πιθανό σε όλους μας κίνδυνο. Προσωπικά, δεν θα ήθελα με τίποτα στον κόσμο, ο αγώνας που δίνουμε για τα παιδιά μας να πάει στράφι ή να ακυρωθεί, επειδή δεν έχω φροντίσει να εξασφαλίσω όσες περισσότερες επικίνδυνες παραμέτρους μπορώ.

στην επαγγελματική μου πορεία, δυστυχώς, έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις που βίωσαν οικογένειες και πραγματικά το ψυχολογικό κι οικονομικό βάρος είναι τεράστιο. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε παρόμοιες περιπτώσεις στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον (που πολύ το εύχομαι να μην σας συμβεί ποτέ), εντούτοις δεν μπορείτε να παραβλέψετε την πιθανότητα αυτή για κάθε έναν από εμάς.

τι θα απογίνουν τα παιδιά μας κι ο/η σύζυγος; Πώς θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην πολύ μεγάλη μείωση του οικογενειακού εισοδήματος; Πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών μας και πώς στο μέλλον θα μπορέσουν να έχουν ό,τι καλύτερο για να σταθούν στα πόδια τους στις δύσκολες αυτές εποχές που ζούμε;

οι ασφαλίσεις τέτοιου είδους, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι οικονομικές και σίγουρα η προστασία που παρέχουν είναι ανεκτίμητη.

πολλοί από εσάς, ίσως έχετε κάποιον ασφαλιστικό σύμβουλο για να σας ενημερώσει πάνω στο πολύ σημαντικό αυτό θέμα.

από την άλλη, είμαι στην διάθεση όλων σας (ως επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος) να σας ενημερώσω χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση από την πλευρά σας, για τις καλύψεις τέτοιων ασφαλιστικών προγραμμάτων, καθώς και για τα κόστη τους.

η ενημέρωσή σας μπορεί να γίνει με προσωπική επαφή ή τηλεφωνικά ή μέσω των social networks !!!  μαζί θα αναλύσουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες
T.+30 6977 260 101

 |   asfalistis@gmail.com   |
|   hello@help-insurance.gr   |


αφήστε το τηλέφωνό σας για να σας καλέσουμε.ο ασφαλισμένος πλέον μπορεί να λαμβάνει και να αποδέχεται τα απαραίτητα έγγραφα, καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία,γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο καλύπτοντας τις  απαιτήσεις της νομοθεσίας!

πλήρως ψηφιοποιημένη, »paperless» και προσωποιημένη διαδικασία για  μια πληθώρα εργασιών χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία του πελάτη.


μειώνουμε το »ανθρακικό μας αποτύπωμα».

αξιοποιούμε το video conference σε όλες τις »πλατφόρμες»


σκεφτείτε με την ησυχία σας κι υπεύθυνα το θέμα αυτό που σας θέτω.

Δεν θέλετε να αισθάνεστε πως η οικογένειά σας ό,τι κι αν ίσως σας συμβεί, θα έχει τους πόρους να συνεχίσει την ζωή της;

Δεν είναι πλέον καιρός να μιλήσουμε για πραγματική ασφάλιση ;

Αρέσει σε %d bloggers: