οικοσύστημα υγείας Life On


το Life On είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

γιατίi γνωρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

το ίδιο και οι ανάγκες του.

Έτσι, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Πρόγραμμα, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεστε.

με βασικούς άξονες

  • την πρόληψη,
  • την εξωνοσοκομειακή κάλυψη,
  • τη νοσοκομειακή περίθαλψη και
  • την αποκατάσταση,

το Life On βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

επιπλέον, όπως κι αν διαμορφώσετε τις καλύψεις σας, πλαισιώνουμε τις επιλογές σας με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πρόληψη

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι πιο συχνά εμφανιζόμενες ασθένειες σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν χάρη στην πρόληψη. Η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού είναι τα κύρια οχήματα για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας σας.

Γι’ αυτό στο Life On έχουμε φροντίσει να έχετε πολλαπλές επιλογές για προληπτικούς ελέγχους ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας.

δείτε παραδείγματα κοστολόγισης εδώ

Ένα προηγμένο οικοσύστημα υγείας

Κορωνίδα των νέων προγραμμάτων που προσφέρει η Generali είναι αδιαμφισβήτητα το Οικοσύστημα Υγείας Life On που αλλάζει τους κανόνες της ασφάλειας υγείας. Στο πλαίσιό του, αποκτάμε πρόσβαση σε υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρη τη γκάμα από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, πολλές εκ των οποίων απομακρύνονται από τις καθιερωμένες παροχές των ασφαλιστικών προγραμμάτων για να περάσουν στη σφαίρα της ουσιαστικής αναβάθμισης της κατάστασης της υγείας των ασφαλισμένων.

Με μια επίσκεψή μας στην ιστοσελίδα της Generali, έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε online το δικό μας, εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας και θα προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό μας και να λάβουμε προσφορά στο e-mail μας, αλλά και να συνομιλήσουμε με εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, ο οποίος θα μελετήσει τις ανάγκες μας και θα προτείνει βελτιώσεις ή και ακόμη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Στη διάθεσή μας βρίσκεται μια πληθώρα επιλογών και έξυπνων υπηρεσιών, που μας εξασφαλίζουν όχι μόνο προστασία, αλλά και φροντίδα με προσωποποιημένες συμβουλές που εστιάζουν στην πρόληψη και την ευζωία μας.

Ο κυριότερος παράγοντας που κάνει το Life On να ξεχωρίζει, είναι οι καινοτόμες λύσεις πρόληψης που μας προσφέρει, αφού μέσα από αυτό έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να ελέγχουμε, αλλά και να βελτιώνουμε διαρκώς τον τρόπο ζωής μας.

Όπως κι αν διαμορφώσετε το δικό σας Life On, απευθείας αποκτάτε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το My e-Doctor που σας δίνει τη δυνατότητα για online συνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικότητων για μια πρώτη εκτίμηση των συμτπωμάτων σας ό,τι κι αν συμβεί.

Επίσης, έχετε στα χέρια σας το My e-Gym για να διαμορφώσετε το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι με πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία βίντεο γυμναστικής αλλά και live gym sessions με την καθοδήγηση των προπονητών των Holmes Place.

Eπιπλέον, το κινητό σας γίνεται ο προσωπικός σας life coach με την εφαμορφή My Health IQ μέσω της οποίας καταγράφετε τις καθημερινές σας συνήθειες και λαμβάνετε εξατομικευμένα tips για την βελτίωση της σωματικής κατάστασης, διατροφής και διάθεσής σας, διαμορφώνοντας παράλληλα το προσωπικό σας Σκορ Υγείας.

Και τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας διατροφικό πλάνο σε συνεργασία με τους διατροφολόγους/διαιτολόγους της Affidea, αλλά και να προνοήσετε για την ψυχολογία σας απευθυνόμενοι στους ειδικούς ψυχικής υγείας της Melapus.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Life On είναι πολύ παραπάνω από ένα κλασικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.  Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών, καλύψεων και υπηρεσιών που μπορείτε να συνθέσετε εσείς ώστε να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Κινείται γύρω από 5 άξονες προστασίας, που μαζί δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας. Συγκεκριμένα, το Life On επικεντρώνεται στους άξονες: Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία και Αποκατάσταση οι οποίοι πλαισιώνονται περαιτέρω από ένα εύρος υπηρεσιών και προνομιών, με σκοπό τη συνολική προσέγγιση και φροντίδα της υγείας σας.  Κάθε άξονας προσφέρει επιλογή από κλιμακούμενα επίπεδα καλύψεων (Basic – Standard – Premium) για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Το Life Onπροσφέρει μεγάλη ευελιξία και την δυνατότητα σύνθεσης ενός απόλυτα προσωποποιημένου προγράμματος υγείας, με αμέτρητους πιθανούς συνδυασμούς.

Χτίζοντας πάνω στην υποχρεωτική βάση της Πρόληψης – που αποτελεί τον πυρήνα θωράκισης της καλής υγείας – έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε, να ενισχύσετε αλλά ακόμη και να απενεργοποιήσετε τον κάθε άξονα, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Κάντε τους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας και διαμορφώστε τη δική σας λύση και το δικό σας ασφάλιστρο.

Για να αποκτήσετε τη δική σας Life On εμπειρία ασφάλισης, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα από τα τρία επίπεδα της Πρόληψης (Basic – Standard – Premium). Η τακτική παρακολούθηση και η έγκαιρη διάγνωση είναι άλλωστε, βασικός άξονας για τη διατήρηση και διασφάλιση της καλής υγείας. Διαλέξτε το πακέτο προληπτικών ελέγχων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες, το φύλο και την ηλικία σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε θέσει τις βάσεις του προγράμματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να «χτίσετε» το πρόγραμμά σας με τις Παροχές που σας ενδιαφέρουν (Γιατροί & Εξετάσεις – Νοσηλεία – Αποκατάσταση).

Όχι! Αυτή είναι και η αξία του Προγράμματος! Δεν αποτελεί μία λύση – πακέτο για όλους αλλά προσφέρει πολλές επιλογές ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς. Κάντε λοιπόν, τους συνδυασμούς που επιθυμείτε! Τα τρία επίπεδα κάλυψης έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να διευρύνουν τις επιλογές σας με βάση τις ανάγκες σας. Επιλέξτε το επίπεδο κάλυψης που σας ταιριάζει ανά άξονα προγράμματος και συνδυάστε τα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Παράδειγμα: Πρόληψη Basic – Γιατροί & Εξετάσεις Standard – Νοσηλεία Premium και Αποκατάσταση Basic

Το Life On σας παρέχει πρόσβαση σε έναν κόσμο υπηρεσιών ιατρικής, ψηφιακών λύσεων και προνομίων. Για πρώτη φορά, μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική και ψυχική υγεία και το ευ ζην (γιατρός, ψυχολόγος, διατροφολόγος και γυμναστής) συμπληρώνουν την ασφάλιση σας. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών, ενεργοποιούνται αυτόματα με την επιλογή του πακέτου της Πρόληψης που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον χρήματα.

Παράλληλα, ενεργοποιώντας τον άξονα της Νοσηλείας «ξεκλειδώνετε» και μία ακόμα ξεχωριστή υπηρεσία. Έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας, το «My Health IQ», την έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο.

Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών είναι προσβάσιμες από την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρίας (διαθέσιμη από υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά και tablets). Σε ένα και μόνο σημείο, βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν την ασφαλιστική σας κάλυψη, ενώ συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε και να παρακολουθείτε τα αιτήματά σας, να πραγματοποιείτε πληρωμές και να λαμβάνετε συμβουλές για μια καλύτερη ζωή.

Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας (ανεξαρτήτως αριθμού, φύλου και ηλικίας) με δύο διαφορετικούς τρόπους.

  1. Επιλογή ατομικού κεφαλαίου για κάθε μέλος
  2. Επιλογή ενιαίου κεφαλαίου για όλα τα μέλη

Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος μπορεί να σας κατατοπίσει περαιτέρω σχετικά με την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.


για άμεση προσφορα εδώ :  asfalistis@gmail.com  ή

 

Αρέσει σε %d bloggers: