τώρα τι κάνω ;


  • αποφασίστε για το ποιες καλύψεις χρειάζεστε

για αυτό το κομμάτι θα σας βοηθήσει ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος που πάντοτε θα πρέπει να τον ρωτάτε για κάθε κίνηση – αλλαγή, που θέλετε να κάνετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, μιας και εκείνος θα μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες είναι σημαντικές για εσάς. Π.χ. με τα ανασφάλιστα οχήματα να βρίθουν, ίσως η «κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα», να σας είναι πιο χρήσιμη από την κάλυψη οδικής βοήθειας για το καινούργιο σας αυτοκίνητο, που ίσως να σας την προσφέρει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Από την άλλη αν έχετε ένα παλιό αυτοκίνητο, καλό θα είναι να περιορίσετε κάποιες extra καλύψεις.
στείλε μας δίπλωμα & αδεια κυκλοφορίας για να εκδόσουμε ΑΜΕΣΑ την οικονομικη  μας πρόταση / προσφορα !

  • αυξήστε την απαλλαγή σας!

μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τιμής ενός ασφαλίστρου παίζουν οι κλίμακες απαλλαγής, όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής & την κάλυψη μικτής.

Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο.

  • τι ισχύει με τις εκπτώσεις;

πάλι σε συνεννόηση με τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο θα ελέγξεις αν δικαιούσαι κάποια έκπτωση, μιας και πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων δικαιούνται εκπτώσεις (δημόσιοι υπάλληλοι, ένστολοι, άνεργοι κλπ.), όπου για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, η έκπτωση μπορεί να αγγίξει και το 25%.

  • προσαρμόζετε συνεχώς την αξία του αυτοκινήτου σας

μην ανεβάζετε την αξία αγοράς του αυτοκινήτου σας σε σημείο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας κι αυτό επηρεάζει προς τα πάνω το ασφαλιστήριό σας. Καλέστε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο, βρείτε τη σωστή τιμή και προσαρμόστε την στην ασφάλειά σας. Στην κακιά στιγμή της κλοπής, η ασφαλιστική εταιρεία θα σας αποζημιώσει με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς.

  • προσέχουμε στο δρόμο!

το να οδηγείτε συνετά, πέρα από το καλό που κάνετε στην σωματική σας ακεραιότητα, στους γύρω σας και στο αυτοκίνητό σας, αν δεν προκαλείτε ατυχήματα, θα επιβραβευτείτε από την ασφαλιστική σας, με μια σεβαστή έκπτωση.

  • όλα σε μια ασφαλιστική & πιστωτική!

το να έχετε όλα τα ασφαλιστικά σας προϊόντα σε μια εταιρεία, μπορεί να σας ανταμείψει με έκπτωση, όπως και η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

και σε αυτή την περίπτωση το τοπίο θα ξεθολώσει ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος.

  • σωστή έρευνα αγοράς!

το να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα αγοράς, θα σας επιτρέψει να δείτε που κινείται η αγορά για τις καλύψεις που θέλετε κι ακολούθως να επιλέξετε τις καλύψεις, αλλά και την εταιρεία που θα σας τις προσφέρει !

Next Deal

δεν χρειάζεται να χάνεις ώρες ή και μέρες για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι γύρω από την ασφάλεια αυτοκινήτου γιατί όλα ειναι εδώ !!!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: