πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου


το νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου Cycle Way απευθύνεται σε ιδιώτες και μέλη συλλόγων ποδηλάτου, ηλικίας 5-65 ετών, προσφέροντας καλύψεις που αφορούν σε ατύχημα, βλάβες, κλοπή και υλικές ζημιές έχει δε ετήσια διάρκεια !

συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας ότι το ποδήλατο αποτελεί, όχι απλώς ένα χόμπι αλλά ένα πολύτιμο, καθημερινό εργαλείο για όσους το προτιμούν, το Cycle Way προσφέρει την κάλυψη της ολικής κλοπής, από αποθήκη ή γκαράζ της κύριας ή εξοχικής κατοικίας, με δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης με ποδήλατο ίσης αξίας και ποιότητας.

παράλληλα, οι ποδηλάτες είναι εξασφαλισμένοι από οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός συμβεί κατά τη μετακίνησή τους με καλύψεις που αφορούν:

  • τις σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές, που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, κατά τη χρήση του ποδηλάτου.
  • το προσωπικό ατύχημα οδηγού ποδηλάτου, συμπεριλαμβανομένου και οδοντικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα ή ακόμη και ζημιές σε γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής, από ατύχημα
  • τις υλικές ζημιές στο ποδήλατο και τα εξαρτήματά του, που θα προκληθούν από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή, πτώση ή κατακρήμνιση.

γιατί οι επιθυμίες των ασφαλισμένων μας που  θέλουν να ασφαλίσουν ό,τι αγαπούν ειναι προτεραιότητα μας !

 


έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

Αρέσει σε %d bloggers: