πρόγραμμα ασφάλισης ποδηλάτου


το νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου Cycle Way απευθύνεται σε ιδιώτες και μέλη συλλόγων ποδηλάτου, ηλικίας 5-65 ετών, προσφέροντας καλύψεις που αφορούν σε ατύχημα, βλάβες, κλοπή και υλικές ζημιές έχει δε ετήσια διάρκεια !

συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας ότι το ποδήλατο αποτελεί, όχι απλώς ένα χόμπι αλλά ένα πολύτιμο, καθημερινό εργαλείο για όσους το προτιμούν, το Cycle Way προσφέρει την κάλυψη της ολικής κλοπής, από αποθήκη ή γκαράζ της κύριας ή εξοχικής κατοικίας, με δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης με ποδήλατο ίσης αξίας και ποιότητας.

παράλληλα, οι ποδηλάτες είναι εξασφαλισμένοι από οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός συμβεί κατά τη μετακίνησή τους με καλύψεις που αφορούν:

Ποιες παροχές περιλαμβάνει μια ασφάλεια ποδήλατου;

Η ασφάλιση ενός «Ποδήλατου» καλύπτει την αστική ευθύνη του συμβαλλομένου και ασφαλισμένου ποδηλάτη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές έως συγκεκριμένου ασφαλιστικού ποσού, τις οποίες θα προξενήσει σε τρίτους κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του με το ποδήλατο, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων από ηθική βλάβη, ψυχική οδύνη και δικαστικών εξόδων.

Επιπλέον της βασικής ασφαλιστικής κάλυψης, δίδονται και πρόσθετες παροχές είτε τυποποιημένα μέσα στο πρόγραμμα, είτε προαιρετικά κατόπιν επιλογής του ποδηλάτη και ανάλογα το πρόγραμμα και τις παροχές της κάθε εταιρείας.

Οι παροχές αυτές είναι οι κάτωθι:

  • Ολική Κλοπή: αποζημίωση έως την αξία του ποδηλάτου κατόπιν ολικής κλοπής
  • Ιδίες Ζημιές: αποζημίωση για ζημιές στο ίδιο το ποδήλατο έως και το σύνολο της αξίας του
  • Προσωπικό Ατύχημα ποδηλάτη: αποζημίωση στον ίδιο τον ποδηλάτη για σωματικές βλάβες, θάνατο και μόνιμη ολική ανικανότητα έως συγκεκριμένου ποσού κατόπιν ατυχήματος. Δίδεται και ένα χρηματικό επίδομα εάν ο ποδηλάτης φοράει κράνος.
  • Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες από ατύχημα: αποζημίωση έως ενός συγκεκριμένου ποσού για δαπάνες ακτινολογικών εξετάσεων, μαγνητικές, αξονικές, επισκέψεις σε γιατρούς, φάρμακα κτλ.
  • Ζημιές σε γυαλιά οράσεως και φακούς επαφής: αποζημίωση έως ενός ποσού για έξοδα αντικατάστασης ή επισκευής των γυαλιών οράσεως και των φακών επαφής, που θα υποστούν ζημιά από το ατύχημα του ποδηλάτη
  • Οδοντιατρικές βλάβες από ατύχημα: αποζημίωση έως ενός ποσού για έξοδα αποκατάστασης οδοντικών βλαβών και οδοντοστοιχίας κατόπιν ατυχήματος
  • Νοσοκομειακό επίδομα: χρηματική αποζημίωση ανά ημέρα νοσηλείας με πλαφόν ημερών, εάν ο ποδηλάτης εισαχθεί σε νοσοκομείο κατόπιν ατυχήματος.
  • Φροντίδα Ατυχήματος 24ώρη: επιτόπου επισκευή βλάβης σε αλυσίδα, ελαστικά, φρένα, μεταφορά ποδήλατου και ποδηλάτη στο τόπο επιλογής του σε περίπτωση μη επιτόπου επισκευής, φροντίδα συμπλήρωσης δήλωσης ατυχήματος και διαδικασιών και άλλες παροχές.

Η ασφάλιση ποδηλάτου είναι προαιρετική, κοστίζει ενδεικτικά από 30-40 ευρώ το χρόνο και καλύπτει ποδηλάτες ηλικίας από 5 έως 65-70 ετών ανάλογα την εταιρεία.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το διαμεσολαβητή και την εταιρεία σας.τις σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές, που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, κατά τη χρήση του ποδηλάτου.

  • το προσωπικό ατύχημα οδηγού ποδηλάτου, συμπεριλαμβανομένου και οδοντικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα ή ακόμη και ζημιές σε γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής, από ατύχημα
  • τις υλικές ζημιές στο ποδήλατο και τα εξαρτήματά του, που θα προκληθούν από σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή, πτώση ή κατακρήμνιση.

γιατί οι επιθυμίες των ασφαλισμένων μας που  θέλουν να ασφαλίσουν ό,τι αγαπούν ειναι προτεραιότητα μας !


έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

Αρέσει σε %d bloggers: