λόγοι που κάνουν απαραίτητη την ιδιωτική σύνταξη


στις μέρες μας, και ειδικά σήμερα ύστερα από την ισχυρή μείωση του εισοδήματος των συνταξιούχων της χώρας, δεν υπάρχει τίποτα πιο επίκαιρο από το πώς θα μπορέσουν οι νεότερες γενιές να απολαύσουν μία αξιοπρεπή διαβίωση μετά το τέλος της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

με άλλα λόγια, πώς θα μπορέσουν να λάβουν μία σύνταξη τέτοια, η οποία δε θα τους αναγκάζει να δουλεύουν ή να γίνονται βάρος στα παιδιά τους, αλλά και να απολυόσουν αυτά που είχαν ονειρευτεί !

και ενώ όλα αυτά είναι πλέον γνωστά σε όλους, έρχονται να προστεθούν και οι δυσοίωνες προβλέψεις , δημογραφικό πρόβλημα, αύξηση προσδόκιμου ζωής (αυτό είναι ευχάριστο, ωστόσο επιβαρυντικό), κακή διαχείριση ταμείων και τόσα άλλα.

η απάντηση και λύση στα παραπάνω  μία η ιδιωτική σύνταξη! δημιούργησε ΕΣΥ την σύνταξή σου και κάνε την  συνταξιοδοτική περίοδο την  καλύτερη της ζωής σου !

ας δούμε μερικούς σοβαρούς λόγους να ξεκινήσει κάποιος σήμερα ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα:

  • προγραμματισμένη αποταμίευση.

από την εμπειρία προκύπτει πως αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος να αναλάβεις δράση. Βάσει μελετών μόνο το 2% των ανθρώπων μπορεί να αποταμιεύσει μακροπρόθεσμα και συστηματικά από μόνο του !

  • καλύτερες αποδόσεις.

μεγαλύτερη αξία στα χρήματά σας, από το να αποταμιεύατε στους μηδενικού επιτοκίου πλέον καταθετικούς λογαριασμούς των τραπεζών με τα πενιχρά επιτόκια !

  • μεγαλύτερη ασφάλεια.

επιλέγοντας τη σωστή ασφαλιστική εταιρία, ο λογαριασμός σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια που μπορεί να βρεθεί. Σε μια εταιρία που εδώ και 127 χρόνια (από το 1891) προσφέρει υπηρεσίες στους Ελληνες πολίτες , σας δίνουν την εγγύηση που χρειάζεστε ώστε να πάρετε τα χρήματά σας όταν εσείς έχεται επιλέξει  σε μορφή σύνταξης είτε σε εφάπαξ !

  • αφορολόγητο εισόδημα.

το ποσό που θα εισπράξετε  δεν είναι φορολογητέο, οπότε θα καρπωθεί το σύνολο της αποταμίευσής του χωρίς κρατήσεις !

  • ασφάλεια καταβολών.

με την κάλυψη απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει πως εάν του συμβεί κάποιο απρόοπτο στη ζωή του, ασθένεια ή ατύχημα, και δε μπορεί να παράγει πλέον εισόδημα, (ολική ανικανότητα ) η εταιρία θα πληρώνει πλέον αντ’ αυτού τα ασφάλιστρα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου !Άρα θα πάρεις τα χρήματα που είχες υπολογίσει “βρέξει-χιονίσει”.

  • κεφαλαιοποιητικό σύστημα.

σε αντίθεση με την κρατική σύνταξη όπου οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι πληρώνουν για τις συντάξεις των γηραιότερων, στην ιδιωτική σύνταξη τα πράγματα είναι πιο αξιοκρατικά.Ο κάθε ασφαλισμένος δημιουργεί τον δικό του “κουμπαρά” και το αποτέλεσμα που θα έχει είναι ανταποδοτικό των ασφαλίστρων που κατέβαλε !

  • προγραμματισμό από την έναρξη της συνεργασίας του εγγυημένου ποσού σύνταξης  για 5-10-15-20 χρόνια ή του ποσού εφάπαξ καταγεγραμμένο στο συμβόλαιο σας του ποσού της σύνταξης και επιλογή του στην λήξη του συμβολαίου !

γιατί λοιπόν να μην αρχίσεις σήμερα κιόλας να σκέφτεσαι το πώς θα ζήσεις καλύτερα τα χρόνια της συνταξιοδότησης !

ας κρατήσουμε επαφή

 


δείτε και :

η γνώμη σας μετράει! και είναι σημαντική για εμάς, αφήστε το σχολιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!

δείτε την φόρμα »διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ή ζητήστε μας την φόρμα για on line συμπλήρωση της ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση, στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: