η αποταμίευση χρημάτων είναι αποκλειστικά θέμα συνήθειας !

Η αποταμίευση χρημάτων είναι αποκλειστικά θέμα συνήθειας !

το να συμβουλεύεις κάποιον πώς να αποταμιεύει χρήματα, χωρίς να περιγράφεις τον τρόπο, είναι σαν να ζωγραφίζεις ένα άλογο και να γράφεις από κάτω: «Αυτό είναι ένα άλογο».

 

είναι προφανές σε όλους ότι η αποταμίευση είναι ένα από τα απαραίτητα της επιτυχίας, αλλά το μεγάλο ερώτημα της πλειονότητας εκείνων που δεν αποταμιεύουν είναι:

«πώς μπορώ να το κάνω;»

η αποταμίευση χρημάτων είναι αποκλειστικά θέμα συνήθειας. Για τον λόγο αυτόν, το μάθημα ξεκινά με μια μικρή ανάλυση του Νόμου της Συνήθειας.

είναι κυριολεκτικά αλήθεια ότι ο άνθρωπος, μέσω του Νόμου της Συνήθειας, διαμορφώνει την προσωπικότητά του. Μέσω της επανάληψης, κάθε πράξη που θα γίνει μερικές φορές, γίνεται συνήθεια. Ο νους δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύμπλεγμα κινητήριων δυνάμεων που γεννιούνται από τις καθημερινές μας συνήθειες.

 

όταν μια συνήθεια καθηλωθεί εκούσια στον νου, ωθεί σε δράση. Για παράδειγμα, εάν ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή προς την καθημερινή σου εργασία, ή κάπου αλλού όπου πηγαίνεις συχνά, πολύ σύντομα η συνήθεια έχει διαμορφωθεί και ο νους σου θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου χωρίς καμία σκέψη από μέρους σου. Ακόμα περισσότερο, εάν ξεκινήσεις προς έναν άλλον προορισμό και εάν δεν έχεις διαρκώς κατά νου την αλλαγή διαδρομής, θα βρεθείς να ακολουθείς την ίδια παλιά διαδρομή.

όσοι κάνουν δημόσιες ομιλίες ανακάλυψαν ότι η αφήγηση ξανά και ξανά μιας εντελώς φανταστικής ιστορίας, φέρνει στο παιχνίδι τον Νόμο της Συνήθειας και πολύ σύντομα ξεχνάνε εάν η ιστορία είναι αληθινή ή όχι.

τοίχοι περιορισμού χτισμένοι απο τη συνηθεια !

εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν φτώχεια και ανέχεια, επειδή έκαναν καταστροφική χρήση του Νόμου της Συνήθειας. Μην καταλαβαίνοντας ούτε τον Νόμο της Συνήθειας, ούτε τον Νόμο της Έλξης, μέσω του οποίου τα «όμοια έλκουν τα όμοια», όσοι παραμένουν στη φτώχεια σπανίως συνειδητοποιούν ότι είναι εκεί που είναι εξαιτίας των δικών τους πράξεων.

προσήλωσε στον νου σου τη σκέψη ότι η ικανότητά σου είναι περιορισμένη στο να κερδίζεις ένα συγκεκριμένο εισόδημα και ουδέποτε θα κερδίσεις περισσότερα, επειδή ο νόμος της συνήθειας θα στήνει συγκεκριμένο περιορισμό του εισοδήματος που μπορείς να κερδίσεις. Ο υποσυνείδητος νους θα αποδεχτεί τον περιορισμό και πολύ σύντομα θα «ολισθήσεις», ώσπου τελικά θα περιχαρακωθείς τόσο πολύ από τον ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ (έναν από τους έξι βασικούς φόβους), που η ευκαιρία δεν θα σου χτυπάει πια την πόρτα, η καταδίκη σου θα σφραγιστεί και η μοίρα σου θα αποφασιστεί.

η ανάπτυξη της Συνήθειας της Αποταμίευσης δεν σημαίνει να περιορίσεις την ικανότητα «κερδοφορίας» σου. Σημαίνει ακριβώς το αντίθετο: ότι θα εφαρμόσεις τον νόμο αυτόν, ώστε, όχι μόνο να διατηρήσεις όσα κερδίζεις με συστηματικό τρόπο, αλλά και να σε βάλει στον δρόμο για μεγαλύτερες ευκαιρίες και να σου δώσει το όραμα, την αυτοπεποίθηση, τη φαντασία, τον ενθουσιασμό, την πρωτοβουλία και την ηγεσία να αυξήσεις την «κερδοφορία» σου.

δηλώνοντας διαφορετικά αυτόν τον μεγάλο νόμο, όταν κατανοήσεις εις βάθος τον Νόμο της Συνήθειας μπορείς να διασφαλίσεις την επιτυχία στο μεγάλο παιχνίδι τού να βγάζεις χρήματα, βάζοντας αντιτιθέμενα μέρη ή συμφέροντα να τσακώνονται.

προχωράς ως εξής:

πρώτον: μέσω του Νόμου του Συγκεκριμένου Κύριου Σκοπού, καταστρώνεις νοερά μια ακριβή, συγκεκριμένη περιγραφή εκείνου που θέλεις, συμπεριλαμβανομένου του ποσού των χρημάτων που θέλεις να κερδίσεις. Ο υποσυνείδητος νους παίρνει την εικόνα που έχεις δημιουργήσει και τη χρησιμοποιεί ως σχέδιο, ως οδικό χάρτη, με τον οποίο καλουπώνει τις σκέψεις και τις πράξεις σε πρακτικά πλάνα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του Κύριου Σκοπού σου. Μέσω του Νόμου της Συνήθειας κρατάς το αντικείμενο του Συγκεκριμένου, Κύριου Σκοπού προσηλωμένο στον νου σου (με τρόπο που περιγράψαμε στο Δεύτερο Μάθημα), ώσπου να ριζώσει εκεί σταθερά και ακλόνητα. Αυτή η πρακτική θα καταστρέψει τη συνείδηση της φτώχειας και θα στήσει στη θέση της τη συνείδηση της ευμάρειας.

στην πραγματικότητα, θα αρχίσεις να ΑΠΑΙΤΕΙΣ την ευμάρεια, θα αρχίσεις να την περιμένεις, θα αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για να τη λάβεις και να τη χρησιμοποιήσεις με σύνεση, στρώνοντας έτσι τον δρόμο για την ανάπτυξη της Συνήθειας της Αποταμίευσης.

Δεύτερον: έχοντας με τον τρόπο αυτόν αυξήσει την κερδοφόρο δύναμή σου θα κάνεις περαιτέρω χρήση του Νόμου της Συνήθειας στη γραπτή σου δήλωση για τον Συγκεκριμένο, Κύριο Σκοπό, ώστε να αποταμιεύεις ένα ορισμένο ποσό των χρημάτων που κερδίζεις.

συνεπώς, όσο τα κέρδη σου αυξάνονται, οι αποταμιεύσεις σου θα αυξάνονται και αυτές αναλογικά.

Από τη μία παροτρύνοντας διαρκώς τον εαυτό σου και απαιτώντας του αυξημένη κερδοφορία, ενώ από την άλλη αποταμιεύοντας συστηματικά ένα συγκεκριμένο ποσό του εισοδήματός σου, σύντομα θα φτάσεις στο σημείο να έχεις εξαλείψει από τον νου σου κάθε φανταστικό περιορισμό. Και τότε θα έχεις μπει για τα καλά στον δρόμο προς την οικονομική ανεξαρτησία.

Τίποτα δεν είναι πρακτικότερο ή ευκολότερο απ’ αυτό !

έχετε απορίες, προτάσεις ή θέλετε να συνεργαστούμε; επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε!
δείτε την φόρμα »διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ή ζητήστε μας την φόρμα για on line συμπλήρωση της ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση, στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

http://thelawofsuccesspublishing.gr/2017/01/05/i-sinithia-tis-apotamieusis

Συντάκτης: SMS

more : fotis.papapostolou@gmail.com or call me +30 6977 260 101

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: