εξασφάλιση μηνιαίας παροχής


αποτελεί μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη στα Παιδικά Προγράμματα  η οποία παρέχει προστασία για το παιδί για το οποίο έχετε φροντίσει να συνάψετε ένα Ασφαλιστικό Πρόγραμμα, στην πολύ δύσκολη στιγμή που σας συμβεί το απρόοπτο και απουσιάσετε από τη ζωή ή που από οποιαδήποτε αιτία προκύψει διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία.

απευθύνεται στους γονείς, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που εάν τους συμβεί κάτι σοβαρό, επιθυμούν μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία για το παιδί, αφού εκτός από τη διασφάλιση της συνέχισης του Προγράμματός του με κάλυψη του κόστους από την εταιρία, ενδιαφέρονται να του εξασφαλίσουν ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα για την κάλυψη αναγκών του.

επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη εξασφαλίζετε τα εξής οφέλη:

  • Καταβολή μηνιαίας παροχής με την οποία εξασφαλίζετε το παιδί στη δύσκολη στιγμή απουσίας σας από τη ζωή ή εάν οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητά σας.
  • Ευελιξία στην επιλογή του επιθυμητού ύψους της μηνιαίας παροχής (με ελάχιστο ποσό τα 150€).


2 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την «Εξασφάλιση Μηνιαίας Παροχής» για το παιδί σας

  1. Εξασφάλιση ενός παιδιού στην περίπτωση της απώλειας ζωής του κηδεμόνα αλλά και στην περίπτωση που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητά του για εργασία.
  2. Η μέγιστη δυνατή λήξη της κάλυψης είναι όταν το παιδί φθάσει την ηλικία των 27 ετών. Έτσι, η μηνιαία παροχή, θα συνεχίζεται και τα πρώτα χρόνια μετά την ενηλικίωση του παιδιού όπου θα έχει αυξημένες ανάγκες .

ας κρατήσουμε επαφή


δείτε την φόρμα » διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

[contact-field label="Όνομα" type="name"/][contact-field label="Ηλ. διεύθυνση" type="email" required="1"/][contact-field label="τηλέφωνο επικοινωνίας" type="text" required="1"/][contact-field label="Ιστότοπος" type="url"/][contact-field label="Μήνυμα" type="textarea"/][/contac

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: