για το σπίτι

η ασφάλιση ενός σπιτιού είναι βασική προϋπόθεση για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας που θέλουμε για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

το σπίτι αποτελεί το ύψιστο περιουσιακό μας στοιχείο και ότι μία μικρή ή μεγάλη ζημιά, μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή &  η πιθανότητα αυτή από μόνη της, εξηγεί το γιατί η ανάγκη για εξασφάλιση της περιουσίας μας είναι μεγάλη !

θα σας βοηθήσουμε σε όποιες απορίες έχετε, 

να βρείτε ένα έξυπνο και ευέλικτο πρόγραμμα για τη δική σας κατοικία και

ενδεχομένως να σας δείξει το γιατί η ασφάλιση του σπιτιού

αποτελεί μία σημαντική επένδυση με πολλαπλά οφέλη.

είναι γεγονός πως η ασφάλιση κατοικίας είναι υποχρεωτική σε περίπτωση δανειοδότησης. Εν έτει 2019 όμως, πρέπει να αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ιδιοκτήτη. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέστε αν πρέπει να ασφαλίσετε το σπίτι σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποια δανειακή σύμβαση, το πρώτο που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι ότι το σπίτι μας αποτελεί το περιουσιακό στοιχείο με τη μεγαλύτερη οικονομική, αλλά και συναισθηματική αξία.  

δείτε ενα πολύ όμορφο video απο την Ευρωπαϊκή πίστη
δείτε ενα πολύ όμορφο video απο την Ευρωπαϊκή πίστη


αυτό σημαίνει πως μία πιθανή ζημιά που μπορεί να συμβεί σε αυτό, ενδέχεται να έχει μεγάλες οικονομικές αλλά και ψυχολογικές συνέπειες για τους ιδιοκτήτες του. Με την ασφάλιση κατοικίας, λοιπόν, μπορείτε να αισθάνεστε πάντα σιγουριά στο σπίτι σας και τώρα, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

 • ασφαλίζουμε μόνο το σπίτι ή  και το περιεχόμενο του ?

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών. Η απάντηση όμως στο ερώτημα εξαρτάται περισσότερο από τις ανάγκες του καθενός. Το σίγουρο είναι όμως, πως πουθενά δεν αισθάνεται κάποιος περισσότερη ασφάλεια από ό,τι στο σπίτι του, καθώς εκεί δημιουργεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα και εκεί βρίσκονται όλα τα αγαπημένα του αντικείμενα, μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας.

ένα σπίτι, λοιπόν, δεν έχει απλώς μεγάλη συναισθηματική σημασία αλλά και αυξημένη οικονομική αξία στο σύνολό του.

Προκειμένου να πάρετε, λοιπόν, τη σωστή για εσάς απόφαση, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας το γεγονός ότι σήμερα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ασφαλιστικές λύσεις για την κατοικία σας που εξυπηρετούν καθαρά τις δικές σας ανάγκες.

 • ποια είναι τα πιο σύγχρονα και οικονομικά προγράμματα σήμερα;
  • Οι επιλογές είναι πολλές και σε πρώτο στάδιο καλό είναι να φροντίσουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιλέξουμε ένα σύγχρονο και παράλληλα έξυπνο κι ευέλικτο προγράμματα ασφάλισης,  το οποίο μπορεί να μας καλύψει από κάθε πιθανό πρόβλημα που ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην οικία μας:
   • Από σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρα μέχρι τρομοκρατική ενέργεια ή ακόμη και… θεομηνία.

Το ζητούμενο είναι να νιώθουμε πάντα ασφαλείς στο σπίτι μας.

  • Σε δεύτερη φάση, το αμέσως επόμενο στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε είναι το πρόγραμμα που θα επιλέξουμε να μπορεί να προσαρμόζεται με συνέπεια και οικονομικότητα στις δικές μας ανάγκες. Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, μπορούμε να βρούμε πακέτα ασφάλισης κατοικίας που είναι σύγχρονα και μπορούν να μας προφέρουν αμέριστη σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια, από μόνο 1 ευρώ ανά τετραγωνικό ετησίως. Έτσι, λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα.
  • Τι πρέπει να προσέξουμε στην εταιρεία που θα ασφαλιστούμε; Κάθε ιδιοκτήτης που επιθυμεί να ασφαλίσει το σπίτι του, αφιερώνει -δικαίως- αρκετό χρόνο ερευνώντας τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του και προσπαθώντας να σιγουρευτεί πως η εταιρεία στην οποία θα ασφαλίσει -εν τέλει- την οικία του να είναι αξιόπιστη. Η ασφάλισή να μπορεί να μου προσφέρει σιγουριά και εξασφάλιση, παρεχοντας  αξιόπιστες υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος

όποιες και αν είναι οι δικές σας ανάγκες,

μην ξεχνάτε ότι μόνο στο σπίτι του μπορεί ο καθένας μας

να αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια. 

αν αναζητάτε, λοιπόν, την πληρέστερη σειρά ασφαλιστικών προϊόντων που μπορεί να σας προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεστε με τον πιο έξυπνο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο, η απάντηση βρίσκεται στην helpinsurance

δείτε και το :

   

 

 

 

για συνάντηση γνωριμίας συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα  ώστε να επικοινωνήσω σύντομα μαζί σου.

[contact-field label="Όνομα" type="name"/][contact-field label="Ηλ. διεύθυνση" type="email" required="1"/][contact-field label="τηλέφωνο επικοινωνίας" type="text" required="1"/][contact-field label="Ιστότοπος" type="url"/][contact-field label="Μήνυμα" type="textarea"/][/contac

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.