απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων


η απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων συμβαλλομένου αποτελεί μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη στα παιδικά προγράμματα,  με την οποία εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του ασφαλιστικού προγράμματος που έχετε συνάψει  χωρίς να χρειάζεται πληρωμή ασφαλίστρων, στην πολύ δύσκολη στιγμή που σας συμβεί το απρόοπτο και απουσιάσετε από τη ζωή ή που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητα από εργασία.

απευθύνεται στους γονείς, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της συνέχισης του πλάνου ενός ανηλίκου (που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει από μόνο του το πρόγραμμα) και κατά συνέπεια την εξασφάλισή του.

επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη έχετε τα εξής οφέλη:

  • εξασφάλιση του παιδιού ακόμη κι αν απουσιάσετε από τη ζωή ή από οποιαδήποτε αιτία προκληθεί διαρκής ολική ανικανότητα.
  • συνέχιση των αασφαλιστικών προγραμμάτων του παιδιού και των καλύψεων που τα συνοδεύουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, χωρίς να χρειάζεται πληρωμή ασφαλίστρων.

δείτε την φόρμα » διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση στην συνάντηση που θα ακολουθήσει

 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: