απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων

η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων Συμβαλλομένου αποτελεί μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη στα Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής για το παιδί , με την οποία εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του Ασφαλιστικού Προγράμματος που έχετε συνάψει για ένα παιδί χωρίς να χρειάζεται πληρωμή ασφαλίστρων, στην πολύ δύσκολη στιγμή που σας συμβεί το απρόοπτο και απουσιάσετε από τη ζωή ή που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητα από εργασία.

απευθύνεται στους γονείς, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της συνέχισης του Προγράμματος ενός ανηλίκου (που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσει από μόνο του το Πρόγραμμα) και κατά συνέπεια την εξασφάλισή του.

επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη εξασφαλίζετε τα εξής οφέλη:

  • εξασφάλιση του παιδιού ακόμη κι αν απουσιάσετε από τη ζωή ή από οποιαδήποτε αιτία προκληθεί διαρκής ολική ανικανότητα. Η πολύτιμη αυτή κάλυψη συνδυάζεται  με το Πρόγραμμα «Παιδικό».
  • συνέχιση των Ασφαλιστικών Προγραμμάτων του παιδιού και των Καλύψεων που τα συνοδεύουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, χωρίς να χρειάζεται πληρωμή ασφαλίστρων, εάν απουσιάσετε από τη ζωή ή προκληθεί διαρκής ολική ανικανότητα.

2 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την κάλυψη της «Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων Συμβαλλομένου»

  1. η απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων αφορά τόσο στο Πρόγραμμα που έχετε στην Εθνική Ασφαλιστική για το παιδί, όσο και σε όλες τις Συμπληρωματικές ασφαλιστικές καλύψεις που το συνοδεύουν (π.χ. πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης κ.α.).
  2. η μέγιστη δυνατή λήξη ισχύος της κάλυψης είναι όταν το παιδί φθάσει την ηλικία των 27, κάτι που σημαίνει ότι εάν έχει ενεργοποιηθεί η πληρωμή ασφαλίστρων από την Εθνική Ασφαλιστική, θα συνεχίζεται και τα πρώτα χρόνια μετά την ενηλικίωση του παιδιού όπου θα έχει αυξημένες ανάγκες (π.χ. δεν θα έχει ενταχθεί ακόμα στον ακόμα στον επαγγελματικό στίβο).

 

 

 

 

δείτε την φόρμα » διερέυνηση ασφαλιστικών αναγκών » ωστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση στην συνάντηση που θα ακολουθήσει
ή

[contact-field label="Όνομα" type="name"/][contact-field label="Ηλ. διεύθυνση" type="email" required="1"/][contact-field label="τηλέφωνο επικοινωνίας" type="text" required="1"/][contact-field label="Ιστότοπος" type="url"/][contact-field label="Μήνυμα" type="textarea"/][/contac

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.