Εθνική και Παιδί

H Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε και προσφέρει σε όλους τους γονείς και συγγενείς που επιθυμούν να φροντίσουν για το μέλλον των παιδιών τους, το Νέο Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ.

Το Νέο Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ σχεδιάστηκε με τρόπο απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, ενώ παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε από σήμερα για τα παιδιά σας, το εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των ονείρων τους.

Ο σχεδιασμός του Προγράμματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός). Λόγω της ευελιξίας του, το πρόγραμμα αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική λύση, επιτρέποντάς σας να εξασφαλίσετε στα παιδιά σας ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον ξεκινώντας από σήμερα ακόμα και με μικρά ποσά ασφαλίστρων.

Πώς λειτουργεί το ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ

  • Στην έναρξη του Προγράμματος επιλέγετε το ύψος του ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε κάθε χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσετε στο παιδί ένα εγγυημένο εφάπαξ ποσό ή ένα εγγυημένο από σήμερα μηνιαίο εισόδημα που επιθυμείτε να λαμβάνει, στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε και για 4, 5 ή 10 χρόνια. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο.
  • Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, ανάλογα με τις συγκυρίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, έχετε το πλεονέκτημα να ενισχύσετε τη μελλοντική εγγυημένη παροχή μέσω έκτακτων καταβολών.
  • Στη λήξη του Προγράμματος, το παιδί σας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών. Έτσι, μπορεί να επιλέξει να λάβει το εγγυημένο από την έναρξη του Προγράμματος μηνιαίο εισόδημα για τη χρονική διάρκεια που επιθυμεί ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό. Εναλλακτικά, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του παιδιού εκείνη τη χρονική στιγμή, το Πρόγραμμα δίνει την ευελιξία της επιλογής και άλλης μορφής εισοδήματος (μηνιαίο εισόδημα διαφορετικής διάρκειας, μηνιαίο εισόδημα συγκεκριμένου ποσού). 


4 Μοναδικοί λόγοι για να σχεδιάσετε το μέλλον του Παιδιού σας με το Πρόγραμμα «ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ» 

  1. Εγγύηση με την Αξιοπιστία και τη Φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από την έναρξη του προγράμματος «ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ» η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εγγυάται στο παιδί σας το μηνιαίο ποσό του εισοδήματος για συγκεκριμένη διάρκεια ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό που θα του καταβάλλει, στην ηλικία που θα ορίσετε εσείς, εξασφαλίζοντας έτσι στις αποταμιεύσεις σας εγγυημένη απόδοση χωρίς ρίσκο.
  2. Ευελιξία. Φροντίζετε από σήμερα για το μέλλον του παιδιού σας, σχεδιάζοντας το δικό σας πλάνο και έχοντας πάντα τη δυνατότητα ενίσχυσης των παροχών του Προγράμματος. Παράλληλα, το παιδί σας μπορεί να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών στη λήξη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο.
  3. Δυνατότητα διασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος και της εξασφάλισης του παιδιού σας, σε περίπτωση που επέλθει πριν την έναρξη καταβολής της παροχής, διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία του συμβαλλομένου και επομένως αδυναμία πληρωμής των ασφαλίστρων του.
  4. Δυνατότητα είσπραξης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συμβολαίου, σε περίπτωση ανάγκης τόσο κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, όσο και κατά τη διάρκεια καταβολής του εγγυημένου μηνιαίου εισοδήματος.

συμπληρώστε την σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close