για την υγεία

πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πολυτιμότερο.
η υγεία !

 

9ace661def068334c2fc877849471b

νέο Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full

Σχεδιάστε µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας σας µε το πρόγραμμα Full της Εθνικής Ασφαλιστικής και διασφαλίστε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Το πρόγραμμα Full θα είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, σε όλα τα στάδια της ζωής σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες και οι οικονομικές σας δυνατότητες αλλάζουν, για να απολαμβάνετε τη ζωή… Full από υγεία!

Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρει το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full κάνοντας κλικ εδώ>>> Full_1_2016.

EA_large_FULL (2)

Επειδή λοιπόν η υγεία μας είναι η πρώτη προτεραιότητα, εμπιστευτείτε την στην πρώτη ασφαλιστική, την Εθνική Ασφαλιστική.

Η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων υγείας, ικανών να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες σας για τη φροντίδα της υγείας, της δικής σας και της οικογένειάς σας.

Επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζετε:

 • Ασφάλιση για μια ζωή
Κάθε πρόγραμμα μπορεί να συνοδεύει, εσάς και την οικογένειά σας, για όλη τη διάρκεια της ζωής σας.
 • Διάρκεια νοσηλείας
Όλα τα προγράμματα προβλέπουν ως μέγιστη διάρκεια νοσηλείας από την ίδια αιτία, τις 365 ημέρες.
 • Επιλογή νοσοκομείου
Εφόσον έχετε ασφαλιστεί με πρόγραμμα Εθνική & Υγεία, που δεν είναι αποκλειστικής συνεργασίας με συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα (πρόγραμμα «Προνομιακή Προστασία»), μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε, στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, ενώ σε περίπτωση νοσηλείας σε συμβεβλημένο με την Εταιρία ιδιωτικό ή δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα, απολαμβάνετε προνομιακή μεταχείριση. Ειδικότερα, με ασφάλιση μέσω του προγράμματος αποκλειστικής συνεργασίας «Προνομιακή Προστασία», έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια από τις 8 μονάδες του συνεργαζόμενου Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Για οδηγίες σε περίπτωση νοσηλείας κάντε κλικ εδώ
 • Επιλογή θέσης νοσηλείας 
Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση νοσηλείας που επιθυμείτε, μέχρι και τη θέση Α’ (μονόκλινο δωμάτιο). Ειδικά εσείς που έχετε το Πλεονεκτικό πρόγραμμα μπορείτε να επιλέξετε και την θέση δωματίου Lux (με συμμετοχή 30% στα έξοδα νοσηλείας). Ειδικότερα, για το πρόγραμμα αποκλειστικής συνεργασίας Προνομιακή Προστασία, μπορείτε να επιλέξετε μέχρι τη θέση Β’(δίκλινο δωμάτιο) ή τη θέση Α’, με επιπλέον συμμετοχή ανά ημέρα νοσηλείας.
 • Ασφάλιση εξαρτωμένων μελών
Οι παροχές και τα προνόμια που απολαμβάνετε μπορούν να επεκταθούν και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Εξαρτώμενα μέλη θεωρούνται ο/η σύζυγος και τα παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών. Τα παιδιά καλύπτονται σαν εξαρτώμενα μέλη μέχρι και την ηλικία των 25 ετών ή 30 ετών, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος που θα επιλέξετε.
 • Έκπτωση ασφαλίστρου
Για την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σε όλα της τα προγράμματα, έκπτωση ασφαλίστρου κατά 20% για τον/την σύζυγο, 30% για το 1ο παιδί, 40% για το 2ο παιδί, 50% για το 3ο παιδί. Δωρεάν ασφάλιση από το 4ο παιδί και άνω.
 • Συμπληρωματική λειτουργία
Κάθε πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά είτε με δημόσιο φορέα ασφάλισης, είτε με οποιοδήποτε ατομικό ή ομαδικό ασφαλιστήριο, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα τις ανάγκες σας.
 • Πρόσθετες Υπηρεσίες Υγείας
  • Δίκτυο Ιατρών
  Εσείς που είστε κάτοχοι προγράμματος υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ Δίκτυο Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του Συντονιστικού Τηλεφωνικού Κέντρου μπορείτε να κλείνετε ραντεβού με γιατρό του δικτύου στο ιατρείο του ή σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο σπίτι σας με προνομιακές τιμές.
  • Δίκτυο Οδοντιατρείων
  Εσείς που είστε κάτοχοι προγράμματος υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οδοντιατρικές υπηρεσίες, σε ειδικές τιμές, στα πλέον σύγχρονα Οδοντιατρικά Κέντρα και Οδοντιατρεία σε όλη την Ελλάδα.
  • Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων
  Για εσάς που είστε κάτοχοι προγράμματος υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, το οποίο καλύπτει έξοδα εξωνοσοκομειακών διαγνωστικών εξετάσεων, η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε σε συνεργασία με μεγάλα Διαγνωστικά Εργαστήρια και σας προσφέρει τη δυνατότητα, με προκαθορισμένο ραντεβού μέσω του Ιατρικού Τηλεφωνικού Κέντρου να πραγματοποιείτε τις διαγνωστικές σας εξετάσεις, με βάση το παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού σας.
 • Για να δείτε τη λίστα με τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα κάντε κλικ εδώ
  • Δίκτυο Συνεργασιών με νοσοκομεία
  Η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προχώρησε σε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας.
 • Έτσι μπορείτε άμεσα και χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες να προγραμματίζετε την εισαγωγή σας για νοσηλεία. Επιπλέον, λειτουργούν Ιατρεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στα περισσότερα συμβεβλημένα νοσοκομεία. Για να δείτε τη λίστα με τα συνεργαζόμενα και συμβεβλημένα νοσοκομεία κάντε κλικ εδώ.

γνωρίστε τα Προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής >>>

new PinakasProgrammatwnEthnikis_1_2017

new Πίνακες Νοσοκομειακών

 • Προνομιακή Προστασία  
 • Βασική Προστασία  
 • Απόλυτη Προστασία      
 • Ολοκληρωμένη Προστασία     
 • Πλεονεκτικό 

συμπληρώστε την σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

 

 

 

 

 

Κάθε πρόγραμμα του συστήματος «Εθνική & Υγεία» παρέχει τον ιδανικό συνδυασμό καλύψεων που προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, με ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Προγράμματα Κάλυψης Δαπανών Νοσηλείας

Προνομιακή Προστασία
Βασική Προστασία
Απόλυτη Προστασία
Ολοκληρωμένη Προστασία
Πλεονεκτικό 

Προγράμματα Κάλυψης Εξωνοσοκομειακών Δαπανών:

Η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν την ανάγκη πρόληψης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς.

Εθνική και Πρόληψη Υγείας
Προλαμβάνω

Προγράμματα Οικονομικής Ενίσχυσης για την Υγεία:

Η Εθνική Ασφαλιστική σας προσφέρει μια επιπλέον βοήθεια στην δύσκολη περίπτωση που θα αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας

Πρόγραμμα Ασφάλισης Σοβαρών Ασθενειών
Νοσοκομειακό και Χειρουργικό Επίδομα

Με μια ματιά οι παροχές των προγραμμάτων υγείας

ethniki_ygeia

Δείτε επίσης το ενημερωτικό έντυπο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος «Ατομικές Ασφαλίσεις Υγείας-Αρχές Λειτουργίας» κάνοντας κλικ εδώ

αν δεν σας καλύψαμε με τα παραπάνω

τηλεφωνήστε μας | γράψτε μας | Σας περιμένουμε ...

| γράψτε μας στο : asfalistis@gmail.com |

|τηλεφωνήστε μας στο : 6977 260 101 |

  σας περιμένουμε

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close