what is this

για τις ασφαΛΥΣΕΙςο λόγος !

ασκώ το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου από τον Ιούνιο του 1991.

στόχος μου είναι να εμφυσήσω στους ανθρώπους την τεράστια αξία που έχει η ασφάλιση ως έννοια κι ως περιεχόμενο. Η σημασία της είναι πολύ παρεξηγημένη στην χώρα μας, γεγονός το οποίο οφείλεται τόσο στην μη επαγγελματική δουλειά πολλών εξ ημών, αλλά και στην άγνοια του καταναλωτή στις εναλλακτικές προτάσεις/λύσεις που διαθέτει προκειμένου να διασφαλίσει ό,τι πολυτιμότερο εκείνος θεωρεί πως έχει.

το επάγγελμά μου είναι ένα από τα ωραιότερα επαγγέλματα κι αυτό γιατί δεν ΄΄τελματώνεις ποτέ΄΄.

γνωρίζεις συνεχώς νέους ανθρώπους, αποκτάς την μακροχρόνια εμπιστοσύνη ατόμων που σ’ έχουν εμπιστευτεί για την ασφάλισή τους, βρίσκεσαι συνεχώς σε μία κινητικότητα που κάθε άλλο παρά βαρετή είναι.

το σημαντικότερο όμως απ’ όλα είναι εκείνες οι στιγμές της αποζημίωσης, τότε που συνειδητοποιείς το καλό που έχεις κάνει και το οποίο βρίσκει αντίκρυσμα την ώρα που ο συνάνθρωπός σου (είτε ο ίδιος ο ασφαλισμένος, είτε η οικογένειά του) θα βρει σημαντικότατο οικονομικό στήριγμα την στιγμή ακριβώς που το χρειάζεται. Τότε που ενώ όλοι οι άλλοι έρχονται να σου ζητήσουν χρήματα, εσύ είσαι ο μόνος που προσφέρει χρήματα. Τότε που η ασφάλιση δείχνει την πραγματική της αξία!!!

αφουγκραζόμενος την ανάγκη πάρα πολλών ανθρώπων να μάθουν περισσότερα για τις διαφόρων ειδών ασφαλίσεις και για τα πλεονεκτήματά τους, αποφάσισα να δημιουργήσω το site αυτό που σκοπό του έχει να με φέρει σε επαφή με ανθρώπους που ούτε καν γνώριζα, αλλά που η τεχνολογία μου δίνει πλέον την δυνατότητα όχι μόνο να τους γνωρίσω, αλλά και να τους εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από την καρέκλα τους, χωρίς να χρειάζονται μεγάλα και πολλά λόγια για να τους ‘πείσω’ για την σημασία της ασφάλισης, αλλά και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν στο διαδίκτυο για σωστές συμβουλές και λύσεις. 

είμαι αποφασισμένος, όπως άλλωστε κάνω 28 χρόνια τώρα, να παρέχω τις υπηρεσίες μου με μοναδικό μου γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση του κάθε ενδιαφερόμενου, την σωστή ανάλυση των αναγκών του, την ειλικρίνεια όσον αφορά στις παρεχόμενες καλύψεις και την διαφάνεια στην επικονωνία μεταξύ μας.

είμαι υπέρμαχος της χρήσης email για οτιδήποτε χρειαστεί ο άνθρωπος που θα επιλέξει να συνομιλήσει μαζί μου κι αυτό γιατί τα γραπτά μένουν, ενώ τα λόγια πετούν (Verba volant, scripta manent).

στις ημέρες μας πλέον ο άνθρωπος με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με την έλλειψη χρόνου, με την επιφυλακτικότητα που τον διακρίνει απέναντι σε άγνωστους επαγγελματίες κάθε είδους, επιθυμεί να κάνει την δουλειά του χωρίς να χρειάζεται να ‘τρέχει’ περισσότερο, αλλά από την ασφάλεια του σπιτιού του ή του γραφείου του να τακτοποιήσει πολλά από τα θέματά του. Μέσα στα θέματα αυτά θεωρώ πως είναι και τα ασφαλιστικά. 

γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο άλλωστε τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε την ‘έκρηξη’ των ηλεκτρονικών ασφαλιστικών υπηρεσιών και πωλήσεων, ταυτόχρονα με τις κάθε άλλου είδους πωλήσεις.

πλέον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπορούμε να μιλάμε εξ’ αποστάσεως μέσω όλων των πλατφόρμων (whats App-Viber-messenger-skype-instagram) για να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες, να επικοινωνούμε την πραγματική έννοια της ασφάλισης σε όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί μας.

σκοπός μου είναι η προσωποκεντρική συμβουλευτική υπηρεσία, δηλαδή με την δυνατότητα που μου δίνει η τεχνολογία να μιλάω με τους ανθρώπους που θέλουν να ενημερωθούν πάνω σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό θέμα, να διατηρώ έστω κι από απόσταση μία πολύ καλή κι εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία μαζί τους και να λύνω οποιοδήποτε θέμα τους παρουσιάζεται και το οποίο άπτεται του ασφαλιστικού τομέα.

η σωστή καθοδήγηση κι η σωστή συμβουλή απαιτούν πάνω απ’όλα ειλικρίνεια, πολύ σωστή κι αντικειμενική ενημέρωση, ταχύτητα, συνεχή εκπαίδευση εκ μέρους μου και πάνω απ’όλα θέληση να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου όταν με χρειάζεται ή όταν με εμπιστεύεται.


μαζί θα αναλύσουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες !

+30 6977 260 101

αφήστε το τηλέφωνό σας για να σας καλέσουμε.

 |   asfalistis@gmail.com   |
|   hello@help-insurance.gr   |

αξιοποιούμε το video conference σε όλες τις »πλατφόρμες»

Συντάκτης: SMS

more : fotis.papapostolou@gmail.com or call me +30 6977 260 101

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: